fbpx

Yoga og meditation med den indiske yogamester Govind. ( Details are coming soon If you have any enquiry welcome to write to us  mail@santhiyoga.dk )

Dette kursus er til dig, som ønsker enkle og effektive yoga- og meditationsværktøjer, som er forenelige med en travl hverdag. Værktøjerne kan du tage frem og bruge til at genfinde den indre ro midt i hverdagens stress og jag.

Yogakurset løber hen over 15 uger og består af en kombination af fysiske yogastillinger (asanas), åndedrætsøvelser, meditation og filosofiske læresætninger fra indiske yogatradition.

Govind, som er født og opvokset i Indien, har lært de ældgamle teknikker af sine yogamestre i Himalaya, Kerala og Tiruvannamalai. I de seneste 15 år har han boet i Europa (de seneste år i Herning), efter han fik et kald til at vække den spirituelle praksis i vesten. Derfor kan du forvente autentisk indisk yogaundervisning tilpasset den vestlige levevis baseret på Govinds 30 års erfaring.

Undervisningen vil foregå ved fysisk fremmøde. Det kan let ændres til online undervisning, hvis der igen opstår covid-restriktioner.

Place: Huset no 7,  7400 Herning

Things to bring; Yoga mat, pillow and blanket if you need.

The classes will be in simple English.

 

X