Åbne Rum, Viborg
Gl. Almindvej 4A
8800 Viborg

20. marts 2020
kl. 16.00 – 18.00

Holistisk stresshåndtering

Pris: 175 kr.
Betaling på MobilePay nr. 160610 eller ved døren

Ved betaling på Mobile Pay (husk navn og ”foredrag + dato” i beskedfeltet)

eller her på Åbne Rums hjemmeside.

Om foredraget

 

I dette foredrag vil den indiske yogamester Govind Radhakrishnan fra Santhi Yoga dele ud af indisk visdom fra en ældgammel yogatradition med rødder i den spirituelle yogapraksis og holistiske livsfilosofi. Foredraget giver indgående indblik i, hvordan yoga virker på mange planer – udover det rent fysiske plan, som vi alle kender til.
I det moderne samfund er vi så vant til at måle alt efter samme skala at vi glemmer, hvor unik ethvert menneskesind og menneskekrop er. Samtidigt består vi af de samme elementer, men i forskellige konstitutioner. Så på den ene side er vi unikke og på den anden side universelle. Dette foredrag er en venlig påmindelse om, at vi alle er forskellige. Og når vi glemmer at lytte til os selv, så kommer skavankerne krybende frem. Både de fysiske såvel som de psykiske.

I løbet af foredraget vil Govind give værktøjer til, hvordan du kan styre udenom stress og sætte mere pris på dine og andres unikke kvaliteter. Den holistiske livskundskab har altid været integreret i Govinds undervisning. Det er en af grundende til, at mange bliver meget overraskede, når de oplever, hvordan helt simple yogaøvelser og tankemønstre kan skabe livsforandringer.

Foredraget er interaktivt, forstået på den måde, at du som deltager tager udgangspunkt i dig selv og din unikke sammensætning i løbet af foredraget, der også inkluderer simple fysiske øvelser og en kort afsluttende meditation.

 

Workshoppen foregår på let forståeligt engelsk og er for både mænd og kvinder i alle aldre, der er nysgerrige på en dybere tilgang til yoga. Både nybegyndere og garvede yogier er velkomne.

Om Govind Radhakrishnan

Govind er født og opvokset i Indien. Han har gennemgået sin spirituelle udvikling under vejledning fra flere oplyste mestre fra Himalaya til Trivandrum. Han ved derfor hvad han snakker om, når han videreformidler den traditionelle indiske yogafilosofi, der også indbefatter holistisk tilgang til livet. Yoga drejer sig nemlig i høj grad også om at styrke sindet og øge livskvaliteten generelt. Og så drejer det sig om at skræddersy sin yogapraksis med udgangspunkt i sin egen personlighed.

Govind er kendt for sin uhøjtidelige og nærværende måde at undervise på med masser af livsvisdom og humor. Da Govind har boet i Danmark de sidste 12 år, har han en særlig og veludviklet evne til at forene den indiske yogafilosofi med den danske kultur på en håndgribelig og relevant måde.

X