fbpx

Tiruvannamalai, Tamil Nadu, India
Retreat 1: January: 4th – 17th
Retreat 2: February 1st – 14th

Yoga, Meditation og Ayurveda Retreat

Et spirituelt retreat der byder på daglig yoga- og meditationsundervisning. Derudover undervises der også i den traditionelle yogafilosofi og ayurvedisk livsforståelse. Govind guider dig gennem hele retreatet og sørger for at du får mest muligt ud af dagene. Undervisningen foregår på resort Arunai Anantha, der ligger for foden af Arunachala og tæt på diverse ashram, meditationshuler og templer – og i det lokale nærområde.

Pris: 14140 kr.

Besøg Indien som gæst – ikke som turist

Ved at invitere dig til ”vores Indien” giver vi dig mulighed for at lære direkte fra kernen af en ældgammel, rig og anderledes kultur. Vi tager dig i hånden, og sammen bevæger vi os udover de sædvanlige turistgrænser, så du er deltager i stedet for tilskuer. Alle gæstelærere – også swamier og andre åndeligt oplyste mestre – kender Govind personligt og udflugtsmålene i vores “on location undervisning”er de steder, der inspirerer os mest. Det kan være et bjergtagende tempel eller en fattig bonde i hans sivhytte. Alle har historier at fortælle, og netop den direkte kontakt er en særlig inspirationskilde. 

Dagligt program

05.45 – 08.00: Yoga & Meditation 
08.00 – 09.00: Morgenmad
09.30 – 11.30: Spirituel undervisning/Satsang
12.30 – 13.30: Frokost
15.00 – 18.00: Udflugt, meditation eller gæsteunderviser
18.30 – 19.30: Aftensmad
19.45 – 20.15: Gruppereflektion

Hver eftermiddag vil der være tid til at trække sig tilbage og fordøje opholdets indtryk på egen hånd, hvis man ønsker det. Der er også mulighed for at besøge et af de ashram, du vil blive introduceret til, drikke en chai i den lokale café, nyde en frisk papayajuice eller tage en dukkert i swimmingpoolen på resortet. Udover eftermiddagspausen er du sammen med Govind og gruppen det meste af tiden.

Stedet og maden

Resortet Arunai Anantha ligger for foden af bjerget Arunachala og tilbagetrukket fra trafik og menneskemylderet i Tiruvannamalai, men samtidig i kort afstand til det spirituelle ashram-område, som kan nås med auto-rickshaw på få minutter. Det er her undervisningen finder sted, og her de tre daglige måltider kan nydes. Når temperaturen når sit højeste midt på dagen kan du hoppe i swimmingpoolen eller nyde en kølig friskpresset juice på terrassen mens du fordøjer dagens input.

Arunai Anantha ligger ca. 5 min. kørsel væk fra det centrale ashram område, hvor du bl.a. finder Ramana Ashram, og hvorfra du kan gå op ad Arunachala til meditationsgrotterne. Det er også i dette område, at du finder små hyggelige tagcaféer, lækker vegetarisk mad, frugtboder, friske kokosnødder og et væld af muligheder for at meditere i dybden, chante eller møde andre spirituelle sjæle fra hele verden.

Mad: De fleste måltider indtager vi i fællesskab i forbindelse med dagsprogrammerne. Retreatprisen inkluderer tre daglige lækre, sydindiske, vegetariske måltider.

Prisen inkluderer

 • Daglig yoga- og meditationsundervisning v. Govind Radhakrishnan
 • Ayurvedisk undervisning: lær hvordan du bruger de ayurvediske grundprincipper i egen praksis
 • Tre daglige måltider (indisk, vegetarisk mad)
 • Individuel session med Govind Radhakrishnan
 • Certifikat
 • “on location undervisning”: i og omkring Tiruvannamalai;
 • Meditation i de gamle meditationsgrotter indgravet i det hellige bjerg Arunachala;
 • Tempelbesøg i store og små templer i og omkring Tiruvannamalai;
 • Chanting og vediske ritualer i forskellige ashram;
 • Spirituel pilgrimsvandring

Ikke inkluderet: Transport og logi. Forvent at betale ca. 2690/4860 DKK for ophold i hele perioden.

Hvordan kommer jeg frem?

Transport: Du er selv ansvarlig for flytransporten og for den lokale transport fra lufthavnen til resortet og tilbage igen. Nærmeste lufthavn er: Chennai lufthavn (også kaldet Madras lufthavn) fire timers kørsel fra Tiruvannamalai. Vi kan være behjælpelige med at sætte dig i kontakt med et lokalt rejsebureau.

Godt at vide

Betaling: Depositum på of 3.500 kr. betales ved booking.
Resten af beløbet betales senest 2 mdr. før retreatets start.

Afbestillingsbetingelser: Op til to måneder før retreatet refunderes 50% af depositum. Hvis du har indbetalt det fulde beløb, men skal aflyse, kan du få 50 % tilbagebetalt op til 2 mdr. før retreatstart.

Skulle arrangøren blive nødt til at aflyse, returneres det fulde indbetalte beløb. Husk at købe rejseforsikring og afbestillingsforsikring, så du kan få erstatnings såfremt du skulle blive forhindret i at rejse pga. fx sygdom. eller Covid-19.

Hvilke forberedelser skal jeg gøre mig? Vacciner? Visum? Få svar og gode råd på vores FAQ

Sprog: Engelsk

Booking & info: tilmeld dig her for at få tilsendt en registreringsform

  X