fbpx

Tiruvannamalai, Tamil Nadu, India
1. – 15. Februar 2020

 

Yoga, Meditation og Ayurveda Retreat

 

Et spirituelt retreat der byder på daglig yoga- og meditationsundervisning. Derudover undervises der også i den traditionelle yogafilosofi og ayurvedisk livsforståelse. Govind guider dig gennem hele retreatet og sørger for at du får mest muligt ud af dagene. Du bor på resort Arunai Anantha, der ligger for foden af Arunachala og tæt på diverse ashram, meditationshuler og templer. Det er også på resortet, at undervisningen finder sted.

Standardpakken: 12.850 kr.
Budgetpakken: 9.950 kr.
Early bird discount: Book før den 30.08.19 og spar 1.000 kr.

Besøg Indien som gæst – ikke som turist

Ved at invitere dig til ”vores Indien” giver vi dig mulighed for at lære direkte fra kernen af en ældgammel, rig og anderledes kultur. Vi tager dig i hånden, og sammen bevæger vi os udover de sædvanlige turistgrænser, så du er deltager i stedet for tilskuer. Alle gæstelærere – også swamier og andre åndeligt oplyste mestre – kender vi personligt og udflugtsmålene er de steder, der inspirerer os mest. Det kan være et bjergtagende tempel eller en fattig bonde i hans sivhytte. Alle har historier at fortælle, og netop den direkte kontakt er en særlig inspirationskilde. Derfor tillader vi vores grupper at være små og tager sjældent mere end 15 personer i en gruppe.

Dagligt program

05.45 – 08.00: Yoga & Meditation 
08.00 – 09.00: Morgenmad
09.30 – 11.30: Spirituel undervisning/Satsang
12.30 – 13.30: Frokost
15.00 – 18.00: Udflugt, meditation eller gæsteunderviser
18.30 – 19.30: Aftensmad
19.45 – 20.15: Gruppereflektion

Hver eftermiddag vil der være tid til at trække sig tilbage og fordøje opholdets indtryk på egen hånd, hvis man ønsker det. Der er også mulighed for at besøge et af de ashram, du vil blive introduceret til, drikke en chai i den lokale café, nyde en frisk papayajuice eller tage en dukkert i swimmingpoolen på resortet. Udover eftermiddagspausen er du sammen med Govind og gruppen det meste af tiden.

Indkvartering og mad

 

Hotelresortet Arunai Anantha ligger for foden af bjerget Arunachala og tilbagetrukket fra trafik og menneskemylderet i Tiruvannamalai, men samtidig i kort afstand til det spirituelle ashram-område, som kan nås med auto-rickshaw på få minutter. Det er her undervisningen finder sted, og her de tre daglige måltider kan nydes. Når temperaturen når sit højeste midt på dagen kan du hoppe i swimmingpoolen eller nyde en kølig friskpresset juice på terrassen mens du fordøjer dagens input. Værelserne er komfortable med aircondition, eget bad og toilet mm. Som udgangspunkt bor du på dobbeltværelse, som du deler med en anden deltager. Der er et begrænset antal enkeltværelser, som kan tilkøbes separat.

Arunai Anantha ligger ca. 5 min. kørsel væk fra det centrale ashram område, hvor du bl.a. finder Ramana Ashram, og hvorfra du kan gå op ad Arunachala til meditationsgrotterne. Det er også i dette område, at du finder små hyggelige tagcaféer, lækker vegetarisk mad, frugtboder, friske kokosnødder og et væld af muligheder for at meditere i dybden, chante eller møde andre spirituelle sjæle fra hele verden.

Standardpakken: Indkvartering i Arunai Ananthas komfortable dobbeltværelser. Der er et begrænset antal enkeltværelser, som kan bookes mod tillæg.

Budgetpakken: Et tilbud til dig, som ikke behøver at bo på resort under dit ophold. Her vil du bo på værelse i gåafstand fra resortet. Værelserne her er simple, madrasserne kan være hårde og du skal selv stå for rengøring af værelset under dit ophold, men for dig, der godt kan lide at holde det simpelt, er det en alletiders mulighed for at komme med på retreatet med færre udgifter.

Mad: De fleste måltider indtager vi i fællesskab i forbindelse med dagsprogrammerne. Retreatprisen inkluderer tre daglige lækre, sydindiske, vegetariske måltider.

Prisen inkluderer

 

  • Daglig yoga- og meditationsundervisning v. Govind Radhakrishnan
  • Indkvartering i 14 dage på resort Arunai Anantha
  • Tre daglige måltider (indisk, vegetarisk mad)
  • Individuel session med Govind Radhakrishnan
  • Guidede udflugter i og omkring Tiruvannamalai
  • Meditation i de gamle meditationsgrotter indgravet i det hellige bjerg Arunachala
  • Tempelbesøg i store og små templer i og omkring Tiruvannamalai
  • Chanting og vediske ritualer i forskellige ashram
  • Spirituel pilgrimsvandring
  • Certifikat forundervisning

Ikke inkluderet: Transport. Hvis du ønsker enkeltværelse på resortet bedes du oplyse det ved booking. Der tillægges ekstra betaling for enkeltværelse på 2.850 kr.

Hvordan kommer jeg frem?

 

Transport: Du er selv ansvarlig for flytransporten og for den lokale transport fra lufthavnen til resortet og tilbage igen. Nærmeste lufthavn er: Chennai lufthavn (også kaldet Madras lufthavn) fire timers kørsel fra Tiruvannamalai. Vi kan være behjælpelige med at sætte dig i kontakt med et lokalt rejsebureau.

Godt at vide

Betaling: Depositum på of 3.500 kr. betales ved booking. to be paid when booking.
Resten af beløbet betales inden 13. december 2019.

Afbestillingsbetingelser: Op til to måneder før retreatet refunderes 50% af depositum.

Ved afbud mindre end otte uger før afrejse gælder at depositum kun betales retur, hvis arrangøren har mulighed for at sælge pladsen til en anden deltager uden ekstraomkostninger. Det samme gælder for det fulde indbetalte beløb.

Skulle arrangøren blive nødt til at aflyse, returneres det fulde indbetalte beløb.

Husk at købe rejseforsikring og afbestillingsforsikring, så du kan få erstatnings såfremt du skulle blive forhindret i at rejse pga. fx sygdom.

Hvilke forberedelser skal jeg gøre mig? Vacciner? Visum? Få svar og gode råd på vores FAQ

Sprog: Engelsk

Rejsegarantifonden: Santhi Yoga er registreret i Rejsegarantifonden (medlemsnummer no: 2915)

Booking & further info

X