Tiruvannamalai, Tamil Nadu, India

February 1st – 14th 2024

Yoga, Meditation og Ayurveda Retreat

Et spirituelt retreat der byder på daglig yoga- og meditationsundervisning. Derudover undervises der også i den traditionelle yogafilosofi og ayurvedisk livsforståelse. Govind guider dig gennem hele retreatet og sørger for at du får mest muligt ud af dagene. Undervisningen foregår på resort Arunai Anantha, der ligger for foden af Arunachala og tæt på diverse ashram, meditationshuler og templer – og i det lokale nærområde.

Normal pris: 14140 Dkk. / 22,335 SEK SEK

Early bird retreat rabat. Spar 10 %. (12726 DKK / 20,103 SEK)

februar-retreat – tilmeld dig inden 01/11/2023

Besøg Indien som gæst – ikke som turist

Ved at invitere dig til ”vores Indien” giver vi dig mulighed for at lære direkte fra kernen af en ældgammel, rig og anderledes kultur. Vi tager dig i hånden, og sammen bevæger vi os udover de sædvanlige turistgrænser, så du er deltager i stedet for tilskuer. Alle gæstelærere – også swamier og andre åndeligt oplyste mestre – kender Govind personligt og udflugtsmålene i vores “on location undervisning”er de steder, der inspirerer os mest. Det kan være et bjergtagende tempel eller en fattig bonde i hans sivhytte. Alle har historier at fortælle, og netop den direkte kontakt er en særlig inspirationskilde. 

Dagligt program

05.45 – 08.00: Yoga & Meditation
08.00 – 09.00: Morgenmad
09.30 – 11.30: Spirituel undervisning/Satsang
12.30 – 13.30: Frokost
15.00 – 18.00: Udflugt, meditation eller gæsteunderviser
18.30 – 19.30: Aftensmad
19.45 – 20.15: Gruppereflektion

Hver eftermiddag vil der være tid til at trække sig tilbage og fordøje opholdets indtryk på egen hånd, hvis man ønsker det. Der er også mulighed for at besøge et af de ashram, du vil blive introduceret til, drikke en chai i den lokale café, nyde en frisk papayajuice eller tage en dukkert i swimmingpoolen på resortet. Udover eftermiddagspausen er du sammen med Govind og gruppen det meste af tiden.

Stedet og maden

Resortet Arunai Anantha ligger for foden af bjerget Arunachala og tilbagetrukket fra trafik og menneskemylderet i Tiruvannamalai, men samtidig i kort afstand til det spirituelle ashram-område, som kan nås med auto-rickshaw på få minutter. Det er her undervisningen finder sted, og her de tre daglige måltider kan nydes. Når temperaturen når sit højeste midt på dagen kan du hoppe i swimmingpoolen eller nyde en kølig friskpresset juice på terrassen mens du fordøjer dagens input.

Arunai Anantha ligger ca. 5 min. kørsel væk fra det centrale ashram område, hvor du bl.a. finder Ramana Ashram, og hvorfra du kan gå op ad Arunachala til meditationsgrotterne. Det er også i dette område, at du finder små hyggelige tagcaféer, lækker vegetarisk mad, frugtboder, friske kokosnødder og et væld af muligheder for at meditere i dybden, chante eller møde andre spirituelle sjæle fra hele verden.

Mad: De fleste måltider indtager vi i fællesskab i forbindelse med dagsprogrammerne. Retreatprisen inkluderer tre daglige lækre, sydindiske, vegetariske måltider.

Pris: retreat-pakken

Normal pris: 14140 Dkk. / 22,335 SEK

Early bird retreat rabat. Spar 10 %. (12726 DKK / 20,103 SEK)

februar-retreat – tilmeld dig inden 01/11/2023

Prisen inkluderer:

 • Daglig yoga- og meditationsundervisning v. Govind Radhakrishnan
 • Ayurvedisk undervisning: lær hvordan du bruger de ayurvediske grundprincipper i egen praksis
 • Tre daglige måltider (indisk, vegetarisk mad)
 • Individuel session med Govind Radhakrishnan
 • Certifikat
 • “on location undervisning”: i og omkring Tiruvannamalai;
 • Meditation i de gamle meditationsgrotter indgravet i det hellige bjerg Arunachala;
 • Tempelbesøg i store og små templer i og omkring Tiruvannamalai;
 • Chanting og vediske ritualer i forskellige ashram;
 • Vi deltager i en ældgammel ild ritual.
 • Spirituel pilgrimsvandring.
 • På hvert retræte, vi har organiseret i Indien, har deltagerne helhjertet bidraget til genoprettelsen af Arunachala-skovene.

 

Pris: logi og transport

Estimeret pris: fra 8940 DKK / 14,111 SEK

Fordi vores retreat (jf. rejsegarantifondens regler) ikke er en pakke-rejse, er I selv ansvarlige for at booke logi og transport. Men vi gør det let for jer: Kumar fra det lokale rejsebureau i Indien står klar til at hjælpe med at booke logi til jer. Han sender også taxa til lufthavnen, så I bliver hentet ved ankomst. En estimeret pris på et godt hotel eller resort i Tiruvannamalai ligger prismæssigt på ca. 3640 DKK/5749 SEK for et godt dobbeltværelse og 5300 DKK / 8,367 SEK for et godt eneværelse i 14 dage.

Den nærmeste lufthavn Chennai lufthavn (også kaldet Madras lufthavn), fire timers kørsel fra Tiruvannamalai. Vi kan være behjælpelige med at sætte dig i kontakt med et rejsebureau eller du kan booke flyturen online. Vi plejer selv at bruge momondo.com til at søge på forskellige muligheder. Pt ligger priserne fra  DKK 5300 – 6800 for en returbillet. Vi hjælper dig naturligvis også med at komme i kontakt med de øvrige deltagere, så I kan booke logi og flybilletter sammen, hvis I har lyst.

 

Samlet pris (estimeret): fra 23000 DKK / 36,311 SEK

Vi tænker på din sikkerhed 

Verden har været lidt mere ustabil i de seneste par år. Hos Santhi Yoga har vi arrangeret grupperejser til Indien siden 2011. Derfor ved vi, hvad det kræver at få dig til at føle dig tryg. Inden vi besluttede at afholde dette retreat, tog Govind en rejse til Tiruvannamalai i Indien for at sikre, at forholdene i området var klar til os. Det er de – og derfor er vi super glade for igen at kunne afholde retreats.

Godt at vide

Betaling: Depositum på of 3.500 kr. betales ved booking. Resten af beløbet betales senest 2 mdr. før retreatets start.

Afbestillingsbetingelser: Op til to måneder før retreatet refunderes 100% af depositum. Hvis du har indbetalt det fulde beløb, men skal aflyse, kan du få 50 % tilbagebetalt op til 2 mdr. før retreatets start. Skulle vi blive nødt til at aflyse (det er dog aldrig sket), returneres det fulde indbetalte beløb.

Forsikring og Covid-19: Vi anbefaler altid vores deltagere at have både en afbestillingsforsikring og en rejseforsikring (de fleste har det allerede gennem deres forsikring), så du er dækket godt ind med hjælp i tilfælde af sygdom. Når du har disse forsikringer, vil din fulde betaling blive tilbagebetalt, såfremt det danske udenrigsministerium fraråder rejser til Indien pga. Covid-19. Men det er der jo heldigvis intet, der tyder på ;o). Vi har gode erfaringer med Goudas forsikringer.

Hvilke forberedelser skal jeg gøre mig? Vacciner? Visum? Få svar og gode råd på vores FAQ

Sprog: Engelsk

Booking & info: tilmeld dig her for at få tilsendt en registreringsform


  X