Yoga Matha, Østergade 7D, 1.,
8600 Silkeborg
28. marts 2020
10.30 – 13.45

 

Yoga & Ayurveda Workshop

 

Ayurveda strækker sig vidt, og dækker over en række opfattelser omkring vores krop, sind og livet i sin helhed, men helt grundlæggende kan ayurveda bruges som en manual til den krop og det sind, som du er født med.

Book her

Om workshoppen

Mange mennesker støder på ordet ayurveda, både i forbindelse med yoga, helse og generel kropsbevidsthed. Opfattelsen af hvad ayurveda er, kan dog være vidt forskellige, nogle associerer det med behagelig oliemassage ved stranden andre med naturmedicin.

Ayurvedaen kan hjælpe os med at forstå vores egen personlighed bedre og hvordan den fungerer i samspil med andre og livet i sig selv.

I denne workshop bliver du introduceret til de traditionelle ayurvediske principper, og hvordan de er dybt forankret i yoga. Hvad enten du kender til ayurveda eller det er et helt nyt for dig, så går du fra workshoppen med en grundlæggende forståelse, som du kan overføre til dit eget liv og i din

yogapraksis. Igennem workshoppen vil du bruge dig selv som eksempel, så det bliver også en personlig læringsproces.

Workshoppen foregår på et letforståeligt engelsk, og du behøver ikke at have erfaring med ayurveda for at deltage, blot lysten og nysgerrigheden efter at lære. Workshoppen er for mænd og kvinder i alle aldre, der er nysgerrige på alt det, yoga har at byde på også udover de fysiske øvelser. 

Pris: 399 kr.

Om Govind
Govind er født og opvokset i Indien. Han har gennemgået sin spirituelle udvikling under vejledning fra flere oplyste mestre fra Himalaya til Trivandrum. Han ved derfor hvad han snakker om, når han videreformidler den traditionelle indiske yogafilosofi, der også indbefatter pranayama. Yoga drejer sig nemlig i høj grad også om at styrke sindet og øge livskvaliteten generelt. Og så drejer det sig om at skræddersy sin yogapraksis med udgangspunkt i sin egen personlighed.

Govind er kendt for sin uhøjtidelige og nærværende måde at undervise på med masser af livsvisdom og humor. Da Govind har boet i Danmark sammen med sin kone Anna Marie de sidste 11 år, har han en særlig og veludviklet evne til at forene den indiske yogafilosofi med den danske kultur på en håndgribelig og relevant måde.

Du kan læse mere om Govind, Anna Marie og Santhi yoga her

Har du praktiske spørgsmål, eller vil du gerne vide mere om workshoppen, så skriv til os på yoga@yogamatha.dk eller ring på tlf: 3021 9686.

X