The interconnection between yoga and ayurveda - Aarhus

4th May 2019 4th May 2019  |  Jægergårdsgade 14, 2. sal 8000 Aarhus


Saturday 4th of May 13.00 - 16.00

Book her

Samarbejdet mellem Yoga og Ayurveda

I denne workshop lærer du, hvordan yoga og ayurveda er tæt forbundne og hvordan du med basal ayurvedisk viden kan finde dine egne specifikke behov og remedier i din

yogapraksis. Du bliver introduceret til de principielle fem elementer (Mahabhutas), som alt levende består af, ifølge Ayurveda og Yoga. Du kommer til at lære, hvordan man kan identificere både universelle og specifikke komponenter i din individuelle person (doshas) og forstå, hvorfor vi mennesker reagerer forskelligt. Selve workshoppen består af en grundlægende gennemgang af teori om ayurveda og yoga, praktiske yogaøvelser og ayurveda sessioner og med dig selv som case study.

Om Govind

Govind er født og opvokset i Indien. Han har gennemgået sin spirituelle udvikling under vejledning fra flere oplyste mestre fra Himalaya til Tiruvannamalai. Han ved derfor hvad han snakker om, når han videreformidler den traditionelle indiske yogafilosofi, der rækker langt ud over de fysiske øvelser. Yoga drejer sig nemlig i høj grad også om at styrke sindet og øge livskvaliteten generelt. Og så drejer det sig om at skræddersy sin yogapraksis med udgangspunkt i sin egen personlighed.

Govind er kendt for sin uhøjtidelige og nærværende måde at undervise på med masser af livsvisdom og humor. Da Govind har boet i Danmark de sidste 11 år har han en særlig og veludviklet evne til at forene den indiske yogafilosofi med den danske kultur på en håndgribelig og relevant måde.

Undervisning, foredrag og workshops foregår på engelsk og er for både mænd og kvinder i alle aldre, der er nysgerrige på en dybere tilgang til yoga og meditation. Både nybegyndere og garvede yogier er velkomne.

Book her