Mantra & meditation - Hillerød

24th Mar 2019 24th Mar 2019  |  Helsingsørsgade 34A, 3400 Hillerød


Søndag den 24. marts 9.00 - 12.00

Book her

I Indien har mantraer i tusindvis af år været nøglen til at vække indre sjælelig visdom og ro gennem meditation. Mantrameditation er en indisk meditationsteknik, som hjælper dig med at fastholde fokus i meditationen og hermed gå dybere ned i meditationstilstanden.

Meditationsprocesser er altid forskellig fra person til person. Ved at meditere lærer du at observere din tankeaktivitet og dine følelsesmæssige reaktionsmønstre. Du begynder at oplever, hvordan følelser og relationer i livet er kontrolleret af tankevirksomheden og voldsomt påvirket at ”unødigt tanke-traffik”. På det personlige plan, er det en rejse til de indre lag af din eksistens. En fascinerende rejse, der folder sig ud og aldrig ender.

På kurset lærer du at bruge et universelt indisk mantra både via fælles chanting og individuel indre repetition. Indledningsvis vil Govind undervise i brugen af mantraet og illustrere, hvorfor meditationskransen er unik til at træne og fordybe din meditationspraksis.

Efter en guided afslapning er der en længere meditation, som afsluttes med en reflektiv snak.

Du bliver i stand til selv at fortsætte med din egen meditationspraksis og gå videre i din personlige meditationsproces efter kurset.

Book her